Bespaar tot wel 50%
op uw energierekening

Door uw woning volledig en gedegen te laten isoleren bespaart u zo veel energie op jaarbasis dat u het binnen
3 tot 5 jaar heeft terugverdiend.
Wat ons uniek maakt is dat wij een breedt assortiment hebben aan isolatieproducten en diensten. Daarmee kunnen wij u een eerlijk advies geven èn kunt u flink besparen op uw energiekosten.

Wilt u zekerheid over de prijs en kwaliteit? Bekijk onze reviews, lees verder of neem  vrijblijvend contact op voor advies of een offerte op maat.


Een offerte en advies op maat binnen 24 uur.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 15 MB.
Max file size 10MB
Hartelijk dank! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Controleer alle velden en probeer het opnieuw.

Hoe weet ik of mijn
woning al geïsoleerd is?

Woningen met een bouwjaar na 1976 zijn over het algemeen al voorzien van spouw- en dakisolatie. Dit komt door het destijdse bouwbesluit. Echter mogen we hier over spreken dat de isolatie minimaal is.

Heeft U een woning vòòr 1976 dan kunt u het aan uw gevel herkennen door middel van gevoegde gaatjes, ongeveer om de meter. Als dit niet het geval is, dan is er nog geen spouwmuur isolatie aanwezig.

Subsidie Energiebesparing
Eigen Huis #SEEH

Isoleer nu extra voordelig met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Er is 84 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor isolatiemaatregelen door de rijksoverheid.

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning, waar u twee of meer isolatiemaatregelen heeft uitgevoerd. Hieronder ziet u een overzicht van de subsidiebedragen per maatregel.

Er kunnen een beperkt aantal woningen geïsoleerd worden voordat de pot leeg is. Om deze reden is het verstandig om direct je klus te laten uitvoeren, om gegarandeerd in aanmerking te komen voor de beschikbare subsidie.

isolatiemaatregel

 • Spouwmuur isoleren
 • Gevel isolatie
 • Dak-isolatie
 • Vloer zolder isoleren
 • Vloerisolatie
 • Bodemisolatie
 • HR++ glas
 • Triple glass*

Isolatiewaarde m2 K/W

 • Minimaal Rd = 1,1
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Minimaal Rd = 3,5
 • Maximaal U = 1,2
 • Maximaal U = 0,7*

Subsidie per m2

 • € 5
 • € 25
 • € 20
 • € 5
 • € 7
 • € 4
 • € 35
 • € 100

Als u kiest voor isolatie van BKW, dan kiest u voor zekerheid in kwaliteit. Wij zijn dan ook een INSULA gecertificeerd bedrijf.

Insula Certificatie is een onafhankelijk kennisinstituut dat is opgericht door mensen die vinden dat certificatie praktischer kan en een grote meerwaarde kan bieden voor zowel de certificaathouders als hun afnemers.

Insula is de enige door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde Certificatie Instelling, waarvan de BRL-en op het gebied van thermisch isoleren van gebouwen (BRL 2115, 2121 en 2131), aanvaard zijn door de Harmonisatie Commissie Bouw (HCB) van Stichting BouwKwaliteit (SBK) en daarmee zijn opgenomen in het door de Minister erkende stelsel.

Welke vorm van isolatie?
Veel bedrijven beschikken over één product waardoor ze u een oneerlijk advies geven, als het gaat om de mogelijkheden bij isolatie.

BKW beschikt tot alle goedgekeurde isolatie-materialen waardoor wij een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. Zo kunnen wij uw woning voorzien van SUPAFIL™, EPS Parels en Elastospray. Wij werken alleen met Insula goedgekeurde isolatie-materialen.

Insula gecertificeerde bedrijven tonen onafhankelijk aan dat zij werken met goedgekeurde isolatiematerialen en volgens de eisen die vanuit de beoordelingsrichtlijn (BRL) worden gesteld.

De voordelen van
dakisolatie

Nieuwe en bestaande gebouwen worden vandaag en in de toekomst in hoge mate onderworpen aan eisen op het gebied van energiebesparing en milieubescherming. De nadruk ligt hier op warmte-isolatie en afdichting van daken.

Warme lucht stijgt, dat weet iedereen. Wat echter niet iedereen weet is dat maar liefst 30% van alle warmte in een woning, ontsnapt via het dak. Een waarde die nog hoger is aan het warmte verlies van een ondeugdelijke geïsoleerde buitengevel en daarmee een hoofdrol op eist als het om isoleren gaat.

Vanuit onze ervaring kunnen wij stellen dat bijna iedere zolder in de Benelux slecht of matig geïsoleerd is. Met ons bouwkundig oog kunnen wij met elk daktype de perfecte oplossing bieden. Om u in uw specifieke situatie een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Isoleren met subsidie #SEEH
Isoleer nu extra voordelig met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Er is 84 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor isolatiemaatregelen door de rijksoverheid.

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning, waar u twee of meer isolatiemaatregelen heeft uitgevoerd.
Dakisolatie zonder slopen en verbouwen
Je hebt  twee mogelijkheden om een zolder te isoleren, namelijk van binnenuit of van buitenaf (onder de pannen). Dit word mogelijk gemaakt door onze unieke HR++ Isoparel. Een uiterst duurzame parel die een ongekende energiebesparende werking heeft en er voor zorgt dat in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer de hitte buiten.

Het eindresultaat?

Een solide Tempex plaat onder uw dakpan.
En aangezien dit van buitenaf wordt aangebracht hoeft u zich ook geen zorgen te maken over werkzaamheden in uw afgewerkte zolder/verdieping.

Waarom wij kiezen voor HR++ Isoparels

 • Uitstekende isolatiewaarde
 • Geschikt op oude isolatiematerialen
 • Zeer waterbestendig
 • Dampdoorlatend
Waarom wij Elastospray adviseren

Wanneer er wordt gesproken over het best isolerende product voor het dak dan wordt er geadviseerd om het dakbeschot te voorzien van een laag isolatieschuim. Zo heeft u met lage kosten een sterke isolatiewaarde. Dit komt doordat onze schuimsoort (Elastospray) het meest ecologische en dampdichte product is op de huidige markt.

Deze schuimsoort heeft als tweede bindmiddel HFO. Zo zitten er dus geen milieubelastende CFK- en HFK-gassen in. Isolatieschuim met HFK-gassen als bindmiddel zal dan ook in 2023 worden verboden.

Zo maakt BKW Isolatie al een stapje in de goede richting, om alleen het beste aan de klant te bieden en geen belastende materialen te gebruiken.

Beter voor u en voor het milieu.

Waarom wij kiezen voor Elastospray

 • Uitstekende isolatiewaarde
 • Ook geschikt voor platte daken
 • Meest ecologisch in zijn soort
 • Dampdicht
Voordelen van de gesloten celstructuur
Een vergelijking met conventioneel geïsoleerde kruipruimtes toont aan dat het gebruik van Elastospray leidt tot een veel betere isolatie, luchtdichtheid en bewezen kostenbesparing. Dankzij de gesloten celstructuur wordt maximale warmte-efficiëntie behaald met een minimale dikte van het materiaal.

Elastospray zijn waterbestendig en biedt tegelijkertijd een afdichting tegen de gevolgen van verwering en temperatuur. Het stevige, robuuste schuim vormt een doorlopende naadloze isolatielaag zonder koudebruggen. Op deze manier verbetert het de constructie en verlengt het de levensduur van gebouwen. Isolatieteams waarderen de eenvoudige en flexibele toepassing:

De gesloten celsystemen van BASF maken de toepassing van alle bouwmethoden mogelijk. Bewoners van gebouwen die met Elastospray zijn geïsoleerd genieten van een comfortabel binnenklimaat en comfort.
Milieurichtlijnen naar 2023 toe
De nieuwe generatie milieuvriendelijke isolatie schuimen: Elastospray is de nieuwste innovatie van BASF op het gebied van sprayschuim met een gesloten celstructuur en bepaalt de nieuwe norm op het gebied van milieuvriendelijkheid door een blaasmiddel van de nieuwe generatie te gebruiken. De productlijn bevat geen bestanddelen die bijdragen aan een significante opwarming van de aarde door broeikasgassen of de ozonlaag beschadigen.Elastospray-systemen hebben HFO als blaasmiddel. Dit is in lijn met de doelstelling van de Europese Unie om fluorgassen met een hoog aardsopwarmingspotentieel drastisch verminderen.

De betreffende EU-verordening schrijft voor dat de Europese fluorgasemissies in 2030 twee derde lager moeten zijn. Voor de industrie betekent dit dat de fluorkoolwaterstoffen (HFK ‘s) die doorgaans als blaasmiddel in sprayschuim worden gebruikt, moeten worden vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven – zoals in Elastospray.Naast het verbeteren van de milieuvriendelijkheid, biedt Elastospray ook een betere isolatie. Het is bij nieuwe of gerenoveerde woon- en bedrijfsgebouwen een garantie voor comfort en een uitstekend binnenklimaat.

De voordelen van
Spouwmuurisolatie


Het na-Isoleren van uw woning heeft alleen maar voordelen. Zo bespaart het veel op uw energie rekening. Wij van BKW adviseren u om te beginnen met spouwmuurisolatie. Spouwmuur isolatie is namelijk het goedkoopst van alle isolatie mogelijkheden, met tevens het hoogst haalbare rendement.

Stabiliteit en wooncomfort.
Wanneer uw spouwmuur nog niet of deels geïsoleerd is, hikt het buiten temperatuur nog tegen uw binnen wand aan. Dit zorgt ervoor dat de woning lastiger op temperatuur te houden is. Komen we dus gelijk op het volgende punt namelijk, comfort. Want u heeft natuurlijk liever in een constante temperatuur in huis. Zo is spouwmuurisolatie dus fijn voor uw portemonnee en uw wooncomfort.

Echter is hier wel goede voorlichting bij nodig. Daarom dat wij van BKW veel tijd en energie besteden aan trainingen en opleidingen door onze Isolatie vakspecialisten. En dat merkt U direct als klant.

Geen kosten, maar besparen.
Besparing op uw energierekening maakt spouwmuurisolatie echter zeer voordelig. Het meeste bespaart u met het isoleren van de spouwmuren van uw woning. Een kwart van de warmte in huis gaat door ongeïsoleerde muren naar buiten. Het is de moeite waard om dat binnen te houden. De uiteindelijke jaarlijkse besparing die spouwmuurisolatie u oplevert is onder andere afhankelijk van het stookpatroon van de bewoners.

Alle voordelen op een rijtje...

 1. Lagere stookkosten
 2. Voorkomt warmteverlies
 3. Voorkomt vochtproblemen
 4. In de winter en zomer een beter leef- en wooncomfort
 5. Zorgt voor minder geluidsoverlast
 6. Duurzaam en goed voor het milieu
 7. Spouwmuurisolatie door gekwalificeerde specialisten
 8. 10 jaar garantie
EPS Parels
Het isoleren van uw spouwmuren heeft een direct effect op uw energierekening en daarmee dus ook gelijk uw portemonnee. Om deze besparing te realiseren hebben wij een unieke HR+++ Parel ontwikkeld met een Lamba waarde van λ 0,033 W/mK. Door deze Lamba waarde is dit de enige in zijn soort en mogen wij dus spreken van een nieuwe innovatieve HR+++ parel.

Bij onze Lichtgewicht Isoparel zal een natuurlijke en duurzame hars worden bijgevoegd waardoor deze een solide plaat vormt in uw spouw. Hierdoor is er geen kans op inzakken en/of veroudering. Dit in tegenstelling tot vroeger, waar de parel nog los in de spouw werd gespoten.

Onze unieke isoparel krijgt zijn kracht door hun gesloten celstructuur van EPS (geëxpandeerd Polystyreen) die geen water en of dampen opneemt maar het juist reguleert. Door de geringe diameter van 3,5 mm verzorgt de parel, dat elk hoekje en gaatje gevuld zal zijn. Een juiste afsluiting zorgt ervoor dat er geen eventuele koudebruggen kunnen ontstaan. Geen zorgen over vocht want door de natuurlijke hars zal de gevel nog wel blijven ademen; overmatige waterdamp vindt namelijk nog moeiteloos zijn weg naar buiten.

Uiteindelijk resulteert dit in een energiebesparing van minimaal 30%, met soms uitschieters tot zelfs 50%! Dit kan al snel honderden euro’s per jaar schelen.
Supafil HR++
Supafil is een HR++ isolatie wol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor uw woning. Wanneer dit wol ingeblazen wordt, zal de spouw overgenomen worden door dit unieke product. Hierdoor zal het binnenklimaat in uw woning zowel in de zomer als in de winter een stuk aantrekkelijker zijn.

Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’. Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Supafil een sterke isolator. Zo had oud glaswol een lagere dichtheidswaarde, en was deze gevoelig voor inzakking. Dit komt doordat het product vocht opneemt en dus bepaalde delen zwaarder worden dan de rest.

Voor dit veel voorkomende probleem heeft Supafil wat bedacht, namelijk glaswol isolatie dat geen vocht opneemt en waterafstotend is. Dit betekent dat het materiaal niet zakt in de spouw en niet kan roesten. Aan dit zuivere product zijn geen chemicaliën toegevoegd. Het materiaal bestaat voor 80% uit gerecycled glas waardoor het als enige in zijn soort een 100% duurzaamheid keurmerk heeft.

Gemiddeld is de besparing 9 m3 aardgas (€ 5,40) per m2 muuroppervlak per jaar.

Dat is €760 per jaar bij een woning met 120m2 muuroppervlak.

De voordelen van
Kruipruimte isolatie

Comfort verhogend ...
Vanwege de grote weersveranderingen in Nederland is het soms lastig om uw woning warm en comfortabel te houden. Vooral de kruipruimtes spelen daar een grote rol in gedurende de koude periodes in ons land.

De vloertemperatuur  wordt bepaald door de isolatiewaarde van uw kruipruimte. Heeft u een ongeïsoleerde kruipruimte dan zal dit een grote impact hebben op de temperatuur in uw woning en vooral gevoelsmatig, omdat de kou direct aan uw voeten voelt.
Wij bieden de oplossing om de bodem of vloer te isoleren, en zo direct uw wooncomfort te verhogen.
Met onze producten wordt vocht gereduceerd in uw woning en dat versneld het verwarmingsproces.

... en kostenverlagend.
Comfort is niet het enige wat kruipruimte isolatie biedt.
Door het bestrijden van de kou in de kruipruimte bespaart u veel energiekosten. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Zo is dit een mooie maatregel om gebruik te maken van de subsidie #SEEH.


EPS Parels
Als een isolerende deken worden de parels aangebracht in de kruipruimte. Afhankelijk van de bouwtechnische staat van uw woning wordt er een isolatielaag van 20, 25 of 30 cm dik gecreëerd. Deze laag heeft direct impact op uw energierekening.

Door het grote oppervlak van de korrel zal tevens het vochtigheidsgehalte van de bovenliggende ruimte enorm dalen. Wanneer het vochtigheidsgehalte in de woning hoog is heeft uw ketel meer werk om uw woning te verwarmen. Dit staat lineair aan het feit dat vochtig lucht meer energie kost om te verwarmen dan niet vochtige ruimtes. Deze isolatie oplossing heeft dus direct impact op uw wooncomfort. Het unieke aan deze parel is dat hij 98% uit lucht bestaat.

Zoals u wellicht weet is lucht in en geïsoleerde vorm de beste isolator die er bestaat. Wanneer een kruipruimte slecht te bereiken is, en of water is staat is dit product het meest aan te bevelen product om uw kruipruimte te isoleren.

Door de gesloten celstructuur is de Parel waterdicht en neemt deze ook geen waterdampen op. Wat automatisch betekent dat hij niet aangetast kan worden door vocht of schimmels. Tussen de parels wordt vocht gereguleerd naar de bodem waardoor de (onder)vloer als het ware ademt. In sommige gevallen komt u ook water tegen in uw kruipruimte, aangezien het product zo licht is zal dit mee drijven met de grondspiegel.


Elastospray
Wanneer er wordt gesproken over het best isolerende product voor de kruipruimte dan wordt er geadviseerd om de (onder)vloer te voorzien van een laag isolatieschuim. Als de werkruimte het toelaat, heeft het een directe impact op uw energierekening maar vooral het comfort van de vloer.

Dit komt doordat onze schuimsoort (Elastospray) het meest ecologische en dampdichte product is op de huidige markt. Deze schuimsoort heeft als tweede bindmiddel HFO. Zo zitten er dus geen milieubelastende HFK-gassen in. Isolatieschuim met HFK-gassen als bindmiddel zal dan ook in 2023 worden verboden. Zo maakt BKW Isolatie al een stapje in de goede richting, dit om alleen het beste aan de klant te adviseren en geen belastende materialen te gebruiken voor u en voor het milieu.

Zonder volledige isolatie van de (onder)vloer ofkruipruimte dringt er eenvoudig kou en vocht de woning binnen. Hierdoor gaat erveel warmte en energie verloren. Deze methode van isoleren kan enkel toegepastworden wanneer de werkruimte ertoe staat; een minimale hoogte van 50cm is dusvereist. 

Bij het isoleren van de vloer voorzien wij aan deonderzijde een of meerdere lagen Elastospray. Het hoogwaardige en duurzameisolatieschuim wordt met lagen van 2 cm aangebracht tot een maximale van 7lagen oftewel 14 cm. De randfundering wordt standaard tot een hoogte van 30 cmmee gespoten. Wanneer er onvoldoende ventilatie aanwezig is in de kruipruimtezullen er ook ventilatie roosters door ons geplaatst worden.

Waarom wij kiezen voor Elastospray

 • Uitstekende isolatiewaarde
 • Ook geschikt voor platte daken
 • Meest ecologisch in zijn soort
 • Dampdicht

De voordelen van
Impregneren

Door onze jarenlange ervaring in de onderhoud en isolatie branche weten wij als geen ander dat vocht in een woning voor problemen kan zorgen. Of het nou gaat om doorslaand vocht, optrekkend vocht, vochtige -kruipruimtes, -vloeren of buitenmuren. Wij hebben voor allen een passende oplossing.

Weersomstandigheden hebben directe invloed op uw woning. Vocht in uw buitengevel dient te worden voorkomen aangezien dit voor mankementen kan zorgen zoals scheuren en vochtdoorslag binnen uw woning.

Tijdens het impregneren van uw gevel(s) brengen wij een speciaal door Remmers ontwikkelde pasta aan, waardoor de gevel volledig waterbestendig en schimmelwerend wordt.

Op deze manier wordt het verouderingsproces van uw gevel vertraagd, en heeft het minder onderhoud nodig. Hierdoor kunt u uw eventuele investering voor het bijwerken van de voegen nog even uitstellen.

Funcosil FC
De dampdoorlatende, maar waterdichte werking van Remmers Funcosil FC, voorkomt eventuele gevelschade in de toekomst en garandeert bovendien dat 10 jaar lang geen vochtopname mogelijk is.

Wist u dat ...
Als u de gevel laat impregneren door BKW Isolatie (eventueel na het isoleren van de spouwmuren) dat op natte en regenachtige dagen, uw woning 8% minder kou invloeden heeft van buitenaf. Zo mogen wij dus stellen dat impregneren tevens isoleert.

Plan eenvoudig een afspraak in
of bel ons gerust voor meer informatie.

Google Reviews

Twan Abbestee

★★★★★
2 weken geleden

Wat een top bedrijf dat ze zelfs nog middernacht voor je klaar staan, was ingebroken bij me slot kapot en me sluiting en dat hebben ze de zelfde avond nog gerepareerd. Yoeri Bedankt!

June Nielsen

★★★★★
Een maand geleden

Wat een top bedrijf dat ze In paniek dinsdagavond opgebeld ivm een kapotte schuifpui! Deze gasten stonden binnen een uur klaar en hebben me top geholpen!Hiervoor nog bedankt 👍

Deirdre Klaris

★★★★★
4 weken geleden

Na foto's sturen en telefonisch contact konden we zelfs in de latere avonduurtjes op BKW rekenen die ons super geholpen hebben. Zeker een aanrader!

Joella Kwakernaak

★★★★★
1 week geleden

gesproken met een heel aardige telefoniste, goed geholpen monteurs ook erg vriendelijk!

Sharon Soekhai

★★★★★
Een maand geleden

Snelle en goede service. Ook in het weekend bereikbaar voor vragen.

Bekijk alle reviews

Regio

 • Amsterdam
 • Leiden
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Hellevoetsluis
 • Utrecht
 • Dordrecht
 • Haarlem