Bent u buitengesloten?

Bel ons direct

Wij staan altijd voor u klaar. Ook in het weekend en op feestdagen.

Wij hebben een gespecialiseerde afdeling met ijzersterke monteurs die elk slot of sleutel probleem voor u oplost. Uiteraard werken wij met een vaste prijs en krijgt u altijd twee jaar garantie op al onze producten en diensten.

Plan een afspraak
 1. 24/7 spoed service
 2. Binnen 45 minuten op locatie
 3. Prijsopgave vooraf
 4. Monteurs met VOG-Verklaring
 5. Vrijblijvend beveiligingsadvies

Noodgeval of vrijblijvend advies?

Onze experts lossen al uw slot- en sleutel problemen op tegen een vaste en vriendelijke prijs. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies op het gebied van inbraakpreventie en energiebesparing.

Wilt u uitgebreid advies op maat of een inspectie volgens richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen? Plan uw afspraak in of kom even langs op ons hoofdkantoor voor een lekkere kop koffie.

Een offerte en advies op maat binnen 24 uur.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Hartelijk dank! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Controleer alle velden en probeer het opnieuw.

Duidelijke prijs,
Hartelijke service,
binnen 30 minuten.

Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen en bepalen ons vaste tarief.

Binnen 20 - 30 minuten staat een van onze monteurs bij u voor de deur om het probleem op te lossen.

Onze monteur voert het werk snel en nauwkeurig uit, zonder extra schade of kosten.

Mocht u het prettig vinden, geven wij vrijblijvend advies op maat en inbraakpreventie tips.

Functioneert het slot niet goed of is er ingebroken? Wij repareren of vervangen het slot direct of plaatsen een noodafsluiting. Maar als u bent buitengesloten wordt u ook binnen enkele minuten geholpen. Wij werken alleen met gecertificeerde sloten van SKG® gekeurde merken.

Ook kunt u een afspraak inplannen om een van onze adviseurs langs te laten komen voor een woningcheck en vrijblijvend advies.

Kwalitatieve service met een vriendelijke prijs.

Sloten schadevrij openen
Is uw deur niet op slot gedraaid, maar alleen dicht? Dan openen wij uw deur zonder schade toe te brengen aan uw deur. Zit de deur wel op slot, dan moeten we vaak de cilinder uitboren. In dit geval plaatst de slotenmaker direct een nieuw slot, zodat u uw deur weer kunt afsluiten.

Sloten vervangen
Heeft u een oud of beschadigd slot dat vervangen moet worden? Wij plaatsen binnen 60 minuten een nieuw slot met een SKG-keurmerk. U heeft de keuze uit standaardsloten en speciale inbraakwerende sloten.

Wilt u inbraak methodes zoals cilindertrekken, flipperen en forceren tegen gaan? Kies dan voor een meerpuntssluiting met SKG® keurmerk.

Noodafsluiting en herstel van inbraakschade
Soms is het niet mogelijk om uw sloten direct te vervangen. Wij plaatsen dan tijdelijk een noodafsluiting ter veiligheid. De volgende dag plaatsen wij nieuwe sloten binnen 20 - 60 minuten.

Service Contracten

Mutatieonderhoud

Voor zowel woningcorporaties als particuliere verhuurders voeren wij mutatieonderhoud uit. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsstaat weer marktconform is bij het opnieuw verhuren van uw pand of woning. Blijkt het dat de woning gerenoveerd moet worden, hebben wij de juiste vakmannen- en met de juiste kennis tot onze beschikking.

Planmatigonderhoud

Wij zorgen voor gedetailleerde onderhoudsplan en onderzoeks rapport waarna er verschillende projecten zorgvuldig worden gepland en uitgevoerd. De werkzaamheden worden binnen het budget besteed en overlast voor de bewoners wordt tot een minimum beperkt.

In samenwerking met alle betrokken partijen stellen wij een inventarisatie waaruit een begroting volgt. BKW stelt de wensen van de bewoners op het gebied van planning bovenaan.

Verkoop- en Verhuurbevordering

Naast mutatieonderhoud helpen wij ook met het bevorderen van uw woning en daarmee deverkoop of verhuur. Wij leveren zowel aesthetische als technische verbeteringenaan woningen. Daarmee is het niet alleen de uitstraling die verbeterd wordt,maar ook het woongemak en veiligheid.

Goed verzekerd tegen inbraakschade? Wij adviseren u graag over de juiste dekking en de vereisten.

Certificering en keurmerk

BKW Onderhoud biedt ook de mogelijkheid om de bijbehorende certificaten uit te reiken. Vraag naar de voorwaarden. Wilt u voor uw eigen woning of pand het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ook als u vragen heeft of twijfels over andere slotenmakers binnen ons dekkingsgebied kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Op basis van de richtlijnen van PKVW verrichten wij inspecties, adviseren wij opdrachtgevers op het gebied van beveiliging en voeren wij werkzaamheden uit met goedgekeurde materialen (SKG®).Pas op voor malafideslotenmakers

Consumenten die voor een dichte deur staan terwijl de sleutel binnen ligt of kwijt is, zijn geregeld de dupe van slotenmakers die torenhoge bedragen vragen om de deur te openen. Niet zelden gaat dat gepaard met enige vorm van intimidatie.

Meer weten? Bekijk de onderstaande links.

Google Reviews

Bekijk alle reviews

Regio

 • Amsterdam
 • Leiden
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Hellevoetsluis
 • Utrecht
 • Dordrecht
 • Haarlem